BINE AI VENIT

Povestea Noastra

Incepe la granita dintre frumusete si stiinta, dintre indemanare si produse profesionale, dintre pasiune si implicare, avand ca final fericit satisfactia clientilor nostri!

Cu mandrie ne prezentam ca unicii distribuitori autorizati din Romania al brandului istoric Poderi Estetica si adevarati ambasadori ai conceptului de beauty al creatorului sau – Giacomo Poderi.

Poderi Estetica s-a nascut pentru a reuni intr-un scop comun mai multe persoane care au cercetat si profesat in sectorul esteticii profesionale.

Giacomo Poderi, liderul si fondatorul societatii, lucreaza in acest domeniu de peste o jumatate de secol, fara sa abandoneze o clipa aceasta lume fascinanta, dedicandu-si timpul, entuziasmul si pasiunea dezvoltarii acestuia.

Competenta, geniul si rigoarea tehnico-stiintifica au facut ca fiecare produs al sau sa se diferentieze pe piata esteticii prin noutate, credibilitate si eficacitate, cu un mare impact de public.

Lista sa de brevete stiintifice in domeniul Beauty – disponibile prin intermediul aparaturii distribuite de Extetica Technology – este impresionanta.

Echipa Poderi Estetica lucreaza cu scopul de a oferi clientilor sai maximul existent astazi in lumea esteticii profesionale in materie de tehnologie si tehnici aplicate, reprezentand pentru din ce in ce mai multi operatori in domeniu un punct de referinta unde se pot adresa cu incredere, fiind siguri de gasirea unui adevarat partener pentru dezvoltarea propriului business.

Poderi Estetica este inainte de toate interesata de educarea clientilor sai, astfel incat acestia sa fie bine informati si sa inteleaga pe deplin metodologia stiintei si mecanica din spatele aparaturii.

Aceasta abordare se concentreaza pe furnizarea de informatii stiintifice si tehnice, un complet de instruire si formare, intr-un mediu de lucru, de colaborare si cooperare.

Poderi Estetica este echivalentul a celor mai noi tehnologii combinate cu devotament si pasiune.

SUNTEM CEI MAI BUNI

Echipa Noastra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque laoreet enim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque laoreet enim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque laoreet enim